Karaman Baro Başkanı Avukat Oktay Yılmaz&S217;a Hayırlı Olsun Ziyaretleri
Tarih: 8.02.2015 | Okunma Sayısı: 1810

Karaman’da geçtiğimiz günlerde yapılan seçimle Karaman Baro Başkanlığı’na gelen Avukat Oktay Yılmaz’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Değişik siyasi parti ve sivil toplum kuruluşları tarafından ilgi odağı haline gelen Karaman Baro Başkanı’nın bugün ki ziyaretçileri, Milliyetçi Hareket Partisi Karaman İl Başkanı İsmet İlmi Hatipoğlu, Hizmet İş sendikası Karaman Şube Başkanı Mehmet Bayrakçı, Palmiye bisküvi firmasından Lütfi Aslan, Ömer İnekçioğlu, Belediye Meclis üyeleri Kemal köse ve Ali Kamer, eğitim-Sen Başkanı Derya Kart oldu.

Karaman Baro Başkanı Avukat Oktay yılmaz, Ziyaretçileri Karaman Baro Başkanlığı’ndaki makamında ağırladı. Karşılıklı sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde Karaman’ın ekonomi ve hukuki boyutu noktasında bilgi alış verişi yapıldı.

Karamanlının gösterdiği ilgiden memnun olduğunu dile getiren Oktay yılmaz, ‘’Halkımızın ve halkı temsil eden yönetici arkadaşlarımızı tarafından tebrik edilmek benim için onur oldu’ dedi. Şehrin genel sorunlarının da konuşulduğu ziyarette misafirler Avukat Oktay Yılmaz’a yeni görevinde başarılar diledi.

19.09.2024
AV. OKTAY YILMAZ

© Web sitesi hizmeti Türkiye Barolar Birliği tarafından verilmektedir.